haaveiletko uudesta katosta? kestävä ja graafisen linjakas ormax-tiilikatto on laadukas ja varma valinta 
_____

 

Vaihda tiilikattoon!

Katto on talon viides julkisivu ja samalla kotisi tärkein suoja. Luja ja pitkäikäinen tiilikatto on varma valinta sekä uudistarakentamiseen että vanhan talon uudeksi katteeksi! Se kestää tuulet ja myrskyt, on sateella hiljainen eikä hätkähdä pakkasista tai porottavasta auringosta.  

Kun katto tulee elinkaarensa päähän, on aika arvioida kattoremontin tarve. Uudella Ormax-tiilikatolla luot kodillesi arvokkaan ilmeen ja saat turvallisen katon vuosikymmeniksi eteenpäin, sillä tiilikatto suojaa taloa jopa 70 vuoden ajan. Tiilikatto sopii kaikille harjakatoille, alkuperäisestä katemateriaalista riippumatta. Valitsipa tiilikatollesi klassisen aaltomaisen kattotiilen tai modernin Ormax EVO -laattakattotiilen, voit luottaa BMI Ormaxin laatuun: esimerkkinä laadunvarmistuksestamme, jokainen tehtaaltamme valmistuva kattotiili läpivalaistaan röngenlaitteella, jotta katostasi tulisi täydellinen.

Saat meiltä täydellisen kattopaketin valmiiksi asennettuna, varmalla ammattitaidolla: Valtuutetut urakoitsijamme ovat koulutettuja ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus Ormax-tiilikattojen asentamisesta. Ota yhteyttä nyt ja pyydä tarjous uudesta katosta!

Nyt on oikea aika uusia katto! Valitse Icopalin avaimet käteen –kattoremontti ammattilaisten asentamana Jätä yhteystietosi niin valtuutettu urakoitsijamme alueeltasi ottaa sinuun yhteyttä. Tarjous on voimassa 18.8.2019 asti. Urakointiajat menevät nopeasti, toimi siis ajoissa!

Pyydä tarjous jo tänään!

 

tiilikaton uusi ilme - graafisen linjakas ormax evo

Kattotiilen ei tarvitse olla muodoltaan perinteisen aaltoileva – se voi olla myös graafisen linjakas ja ilmeeltään kevyt! Uusi sileä Ormax EVO -tiilikatto sopii selkeälinjaiseen arkkitehtuuriin ja tuo uuden ilmeen myös perinteisen tyylin talolle. Ormax EVO on huolella suunniteltu jokaista yksityiskohtaa myöten. Se lukkiutuu tiiviisti paikoilleen ja pysyy katolla vakaasti kaikissa sääolosuhteissa.

Ormax EVO -tiilikatossa yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö ja pitkä elinkaari. Ainutlaatuinen, moderni pinnoite luo kauniin, tasaisen ja kestävän kattopinnan. Kotimainen, läpivärjätty Ormax EVO -betonikattotiili antaa katolle laadukkaan ja harmonisen ilmeen.

Värejä on valittavana viisi: savitiilenpunainen, musta, tupapunainen, tummanharmaa ja ruskea.

Ormax_hml_-9378

 

Valtuutetut urakoitsijamme asentavat ormax-tiilikaton varmalla ammattitaidolla 

 Ormax EVO on tyylikkään linjakas laattakattotiili uudisrakentamisen ja saneerauskohteisiin.

Ormax Evo 1600 x 500 pix