KATTOREMONTTI SUUNNITTEILLA?

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN!
_____

 

Lähetä tarjouspyyntö nyt!

Nyt on oikea aika uusia katto! Valitse Icopalin avaimet käteen –kattoremontti ammattilaisten asentamana. Jätä yhteystietosi niin valtuutettu harjakattourakoitsijamme alueeltasi ottaa sinuun pian yhteyttä.  

→ Ormax -tiilikatto on edelläkävijän katto

Onko valintasi perinteinen aaltotiili BMI Ormaxin tiilikatto kohentaa kotisi ilmeen ja antaa varman suojan säätä vastaan.

→ icopalin Bitumikate sopii suomalaiseen maisemaan

BMI Icopalin bitumi- eli huopakatteista löytyy toimiva vaihtoehto kaikille katoille. Kivisirotepintaiset huopakatteet sulautuvat kauniisti maisemaan – ei ihme, että esimerkiksi palahuopa on suomalaisten kesämökkien rakastetuin kattomateriaali!

 

huopakaton-asennus-plano-xly-bmi-icopal

 

BMI SUOMI ON JOHTAVA KATTOJEN MATERIAALITOIMITTAJA SUOMESSA

Kattosaneerauksella uudistat kodin ilmeen ja saat mielenrauhaa vuosikymmeniksi eteenpäin. BMI Suomi tarjoaa näyttävät ja turvalliset tiili- ja bitumikatteet kaikille katoille. Valtuutetut asentajamme hoitavat katon asennuksen alusta loppuun, takuuvarmalla ammattitaidolla.

Ratkaisumme kattamiseen ja vedeneristykseen antavat suojaa ja mielenrauhaa niin rakennusten käyttäjille kuin suunnittelijoille ja toteuttajille. Asiantuntijoltamme saat apua kattoratkaisujen suunnitteluun, tuotteiden valintaan ja teknisiin yksityiskohtiin. 

BMI Suomi on osa BMI Groupia, Euroopan suurinta katto- ja vedeneristysalan toimijaa jolla Euroopan lisäksi on toimintaa myös Aasiassa ja Afrikassa. BMI tuo yhteen katto- ja vedeneristysalan luotetuimmat osaajat: Suomessa bitumisista kate- ja vedeneristysratkaisuista ja vedeneristysurakoinnista tunnetun Icopalin sekä kattotiilien ykkösen Ormax Monierin. 

 

plano-xl-huopakatto-bmi-icopal-1