Uusi katto kotiin tai kesämökille?
BMI Icopal -Bitumikate taipuu kaikkiin katon yksityiskohtiin!

_____

 

bitumikate sopii suomalaiseen maisemaan

Icopal-katon alla on hyvä olla! Bitumi- eli huopakate on kaunis, varma ja huoleton valinta kaikille katoille. Se pysyy tukevasti paikallaan tuiskuissa ja myrskytuulissa, vaimentaa kivisirotepinnallaan lempeästi rankkasateen rummutuksen ja kestää vuodenaikojen tuomat lämpötilanvaihtelut pakkasista paahteeseen. 

Moderni tai perinteinen, huopakatteella teet katostasi kestävän ja tyylikkään. Kivisirotepintaiset Icopal Plano -kattolaatat sulautuvat luontevasti ympäröivään maisemaan. Ei ihme, että palahuopa on suomalaisten kesämökkien rakastetuin kattomateriaali! Kattolaatoissa riittää valinnanvaraa väreissä ja katteen kuvioinnissa.

Nyt saat upean BMI Icopal-bitumikatteen kotiin tai mökille valmiiksi asennettuna! 

Bitumikate - turvallinen valinta kaikille kattomuodoille

Bitumikate eli huopakate taipuu tiiviisti kaikkiin katon yksityiskohtiin kuten jiireihin, kulmiin ja läpivientien ympärille. Bitumikate onkin erinomainen valinta aivan erityisesti näyttäville, monimuotoisille kattomalleille. Bitumikatteiden materiaali myötäilee tiiviisti katon yksityiskohtia ja antaa varman suojan säätä vastaan katon haastavimpiinkin yksityiskohtiin. Huopakatto pysyy tukevasti paikallaan kaikissa sääolosuhteissa. Kattoa huollettaessa bitumikatolla on turvallista liikkua: se on kengän alla pitävä märkänäkin. Pitävyys tuo turvaa myös talvella, sillä lumi sulaa huopakatolta  hallitusti pois, eikä putoavista lumimassoista tarvitse kantaa huolta. 

Huopakatto on helppo huoltaa ja se kestää hyvännäköisenä vuosikymmeniä. Kun haluat helpon, kauniin ja taatusti tiiviin katteen, valitse BMI Icopal!

Nyt on oikea aika uusia katto! Valitse Icopalin avaimet käteen –kattoremontti ammattilaisten asentamana. Jätä yhteystietosi niin valtuutettu urakoitsijamme alueeltasi ottaa sinuun yhteyttä.   Urakointiajat menevät nopeasti, toimi siis ajoissa!

Pyydä tarjous jo tänään!

 

plano-bitumikatto-bmi-icopal

 

bmi-icopal-plano-bitumikatto